Sama

Sama

Anotace: o křehké duši jedné dívky zklamané láskou

Tak sama chodí po kraji,
slzy má na krajíčku,
hvězdy se na ní dívají,
svítí jí na cestičku.

Jde sama, občas zavzlyká,
ke studánce míří,
trápí ji láska veliká,
bolí a hrozně tíží.

Tak sama u studánky klečí,
nabírá vodu do dlaní
a své bolavé srdce léčí,
neslyší tiché volání.

Jde sama lesní pěšinou,
teď za ruku ji někdo vzal.
Byl to on, podíval se do jejích modrých očí a řek jen
"Promiň,já myslím na jinou,
nemám,co bych ti dal".

Tak sama leží dívka malá
na paloučku u lesa.
Ta láska, ta jí život vzala,
teď pohltí ji nebesa.
Autor Andík, 23.07.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad to s tou dívkou nebude tak zlý:-)

25.07.2006 17:03:00 | grázlík

..dávám 80,protože jsem se výborně pobavil.
napadlo mě totiž, že:
kdyby mě, v noci, na lesní pěšině, chytil někdo náhle za ruku, tak taky scepením.. :o)))
j.c.ben

24.07.2006 00:19:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí