Lásko, vrať se mi 2

Lásko, vrať se mi 2

Anotace: Pokračování úspěšné, leč trochu smutné básně o samotě a zklamání, pravdě, lži a lásky hledání.

Každý pozdní večer v slzách usínám
a každé ráno se v slzách probouzím,
každý nový den svůj život proklínám
a celé dny jen slzy a samotu nacházím.

Mé srdce trpí bolem z nešťastné lásky,
má duše se ztrácí v širém moři zklamání,
každý den mě na čele přibývají vrásky,
když vzpomínám na naše krásná setkání.

V mých vzpomínkách Tě stále vidím,
jsi tak krásná, moc a moc se mi líbíš,
po rtech a po tváři Tě něžně hladím
a Ty mě na krk a na má ústa políbíš.

Tak dlouho již Tvou krásu nevidím,
v očích slzy, v srdci zármutek mám,
každému páru jejich lásku závidím,
jsem zklamaný, jsem smutný a sám.

Já vždy věřil jsem a věřit budu i dále,
že opravdu láska ještě existuje na zemi,
vždy miloval jsem Tě a miluji Tě stále,
tak lásko, moc Tě prosím, vrať se mi.
Autor Martin M., 11.07.2004
Přečteno 3703x
Tipy 5
Poslední tipující: Václav Sluka, Aniba, Theoja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (66x)

Komentáře

Málo kluků dokáže tak krásně popsat co cítí v básni, ale tys to dokázal...nebuď smutnej..však ona se nějaká najde..přeju ti hodně štěstí a chválím tvou krásňoulinkou básničku!!!

01.10.2005 16:17:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí