Mělas ho ráda, měl tě rád...

Mělas ho ráda, měl tě rád...

Anotace: Tato básnička mě vždycky chytne za srdíčko.

Mělas ho ráda - měl tě rád.
Teď má jinou, tak jí to přej
a řekni jí, že lepšího už nemohla si přát,
i když tys ho měla nejraděj.

Mělas ho ráda - měl tě rád,
teď už je láska průsvitná jako dým.
On má teď jinou, nač si lhát
a tebe to trápí, já ti vím.

Mělas ho ráda - měl tě rád,
a víc už nic.
Bylas mu něčím, co si nedá vzít.
A teď už necítí to víc -
a možná mohl všechno mít...

Je to tak těžké neplakat,
když se slzy derou do očí,
mělas ho ráda - měl tě rád,
teď už se sotva otočí.

Mělas půvab princezen
a připadal ti jako král,
zatím to byl pouze sen,
který se vám dvěma zdál.

Přála sis, aby byl věčný snad.
Teď skončil, tak netrap se už víc.
Mělas ho ráda - měl tě rád
a to je víc, než pouhé nic.
Autor naneninonu, 24.07.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásné....ale úplně nejvíc mě dostal ten konec :-)...jako obvykle...100

03.10.2006 21:01:00 | Katka Z

Krásné..pravdivé..smutné..100%

01.10.2006 19:29:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí