Chtěla bych být........

Chtěla bych být........

Anotace: ........

Chtěla bych být motýlkem,
nerozumět žádné větě.
Chtěla bych být motýlkem,
jen tak si létat po světě.
Chtěla bych být motýlkem,
nemít žádné starosti.
Chtěla bych být motýlkem,
prožívat jen radosti.
Chtěla bych být motýlkem,
v Tvé blízkosti jen být.
Chtěla bych být motýlkem,
a takhle navždy žít.
Autor janulinulinka, 24.07.2006
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: Belmon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych chtěl bejt někdy motýlkem :-)) super basen:-)

24.08.2007 23:03:00 | Redingar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí