Láska z karet

Láska z karet

Anotace: To je prostě osud...

Vnímám tvůj pohled
oči jsou zavřený
polibek na rtech
mé dlaně jsou spocený.

Tvé srdce se mi vzdaluje
pár slov o milování tě
v kartách kdosi varuje.

Braň svou lásku,kterou dáš
Miluješ mě..a přesto se mě
tak lehko vzdáš....?
Autor Kett, 24.07.2006
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí