Sladký sen

Sladký sen

Anotace: Dobrou Evi

Smutek mě tíží,
když jsi daleko a pryč,
oči se mi klíží,
a hledám od srdce svého klíč.
Mě rozum radí,
drž se své lásky a všeho nech,
tvé polibky mě hladí,
a zpomalují tiše dech.
Já chci objímat tvou krásu,
vnímat teplo Tvého těla,
okusit líbeznost Tvého hlasu.
A nejvíce být s Tebou, zda-li bys chtěla...
Stýská se mi, moc a moc...
Nu a preji dobrou noc.
Také sny své velké Lásce,
Tobě Evi, mé dávné krásce.
Autor Bojador, 24.07.2006
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí