Zrádče

Zrádče

Anotace: je mi Tě fakt líto V..o,nevíš co chceš a pro mě si už NULA..

Končím s tím být hodná a poslušná holka.
Tvoje řeči jsou jako stokrát ohraná historka.
Nevíš co chceš a nevíš co ztrácíš.
Lásku Ty nedáváš,lásku ty vracíš!

Beznaděj,samota,smutek a slzy..
S Tebou se do očí dostanou brzy.
Na nebi zhasla Ti poslední hvězdička
a zapomeň na slovo jako je "kočička"!

Protože já mám pěkně ostrý drápky
a nechci se už otáčet za minulostí zpátky.
Jenom trápení a čekání, to ty zvládáš za jedna.
Ale moje hlava už není prázdná jako od Whisky bedna.

Už dlouho vím, co je to zklamání a další šanci Ti nedávám.
Teď si pozor dám, komu ruku a přátelství podávám.
Už jsi prostě ze hry, pro Tebe to končí,
ale můj život začíná znovu.Nejsem už ta holka, co kvůli tobě v noci brečí.

Rozum do hrsti vem a třeba si i vzpomeneš, co jsi právě ztratil.
Já už ti nevěřím.Moje srdce a důvěru jsi opět zradil.
Za blbost se platí a teď na řadě jsi Ty.
Nebudeš mít co chceš,já nemam to co chci...
Autor BlackAngel, 24.07.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí