Znovuzrozená

Znovuzrozená

Anotace: ...

Navrácená
z hlubin beznaděje
nebesům.

Poskládaná
ze střepů rozbitého
štěstí.

Probuzená
ze spárů noci
nad ráno.

Přišel,
vrátil mi dech,
zacelil křídla,
a odešel …

„Miluju Tě, Tome…“
Autor MishaX, 25.07.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí