Boj

Boj

Anotace: clovek se snaz nauci nenavidet nez zapomonat

Byl tu a už tu není,
ten věčný hřích,
co ukončil nekončící cíl,
Byla tu a už ti není,
ta láska vyprchala
jako kouřový dým.
Věrnost co dávala
bezpečný přístav
oddanost co
ukazovala přítomnost
a společná budoucnost
co dávala tu úžasnost
a teď?jen vzpomínky
dmýchají mým srdcem
a bolest utišuje se bodcem,
bodcem času
co plyne a posunuje se v prostoru
zapomenout je těžší
než začít nenávidět,
tak proč se člověk
hloupě směje,
je to boj za
který se nelze stydět.
Autor Héďa2, 25.07.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nenavidet umime vsichni ale odpostet jen nekteri

25.07.2006 21:26:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí