Žebrák

Žebrák

Anotace: dumání nad mužem

Ještě stojíš nedaleko, civíš do neznáma.
Připadám si jako žebrák, bez Tebe, tak sama.
Marně zkouším nahlédnout do toho Tvýho světa.
Připadám si jako žebrák, s Tebou a bez Tebe, ta léta.
Žes tu ještě se mnou, máš to u mě v plusu.
Připadám si jako žebrák, dej mi radši pusu.
A za tu mou rozpačitost měla bych se stydět.
Připadám si jako žebrák, chtěla bych Tě vidět.
Autor Andík, 25.07.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí