Neznámá

Neznámá

Anotace: Tohle je jeden z mých výtvorů do školy..

Já viděl dívku překrásnou
a chtěl,aby byla mou nevěstou.
Tvář krásnou jak lístek růže,
kdo zapomenout na ni může.

Její oči dva lesklé kamínky
září jak ohně plamínky.
Ty rty jak do krve namočené
na ty se jen tak nezapomene.

Na hlavě vlnité vlásky
a srdce plné lásky.
Každá víla by jí záviděla,
kdyby její krásu uviděla.

Dlouhé nohy a pohyby ladné
vedle její krásy každá květina vadne.
Postava jak proutek vrbový,
jak já ji měl rád už se nedoví.

Nádherná byla jak panenka
zbyla mi na ni jen vzpomínka.
kvůli mně odešla teď mě to mrzí
a z očí se kutálejí obrovské slzy.
Autor Adeleide Gregory, 25.07.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí