Kouzlo osobnosti

Kouzlo osobnosti

Anotace: je to jen na tobě...

Dívej se kolem spadla všechna zář,
Všude v ní vidím tvojí jemnou tvář,
Kolem se tříští a padá lesklý třpyt,
Ten co je v tvých očích hluboko skryt,

Záda mi smívá hebké kapky deště,
Chci s tebou být dnes v noci ještě,
Horké rty jahodové barvy mi líbej,
Moje srdíčko mi navždy už hlídej…
Autor Gamy, 25.07.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí