Miluji

Miluji

Anotace: Miluji...a milovat budu...

Miluju slzy.
Jejich třpyt, když tančí v uličkách řas,
jejich dotek stékající ke rtům,
co vyčkávají …

Miluju samotu.
Její hlas, když doznívá v tichu,
její nicota, co mě pohltí
se vším a s ničím …

Miluju ticho.
Co pohladí, a neodejde beze slova,
probouzí mě a uspává
a neopouští…

Miluju Tebe.
Když pláčeš štěstím ze života,
když jsi sám a toužíš mě obejmout,
když mlčíš
díky polibkům …
Autor MishaX, 25.07.2006
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to tam ...100

26.07.2006 01:05:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí