Čas za zrcadlem

Čas za zrcadlem

Anotace: Záleží na čase, když za zrcadlem je? Záleží jak čas běží?

Nastane zas čas, kdy spatříš moji tvář.
Očí pohled splyne v jeden, už nenapuštěn krutým jedem.
Polibky jak růží vůně, kvůli kterým srdce stůně,
zaplaví tě na tváři, tou krátkou cestou k oltáři.
Dotyky se nežně boří, v tvojí hebkou vonnou kůži.

Dlouhý čas však uplyne, než chvíle tato nastane.
Minuty jak dlouhé noci, mají mě ted ve své moci.
V duši jenom světlo, zář, při vzpomínce na tvou tvář.
Přeju si ať osud můj splyne v jeden a to tvůj.
Autor Cryoman, 26.07.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí