Co víc Ti dát...

Co víc Ti dát...

Anotace: Dala jsem Ti své srdce...copak to nestačí?

Vím, že je něco v Tvém chabém úsměvu,
vím, že se na mě díváš skrz rozpaky,
a sklápíš hlavu k zemi pro nic,
co mezi námi panuje…

Vím, že je pro Tebe bohatší být sám,
vím, že se mnou jsi prázdnější,
ale netuším, co víc Ti dát,
co Ti vrátit…

Víš, že jsem Ti dala své srdce,
víš, že chci pro Tebe zastavit svět,
a taky víš, že Tě nechci ztratit,
tak poslouchej,
co Ti chce mé srdce říct…

„Miluju Tě…“
Autor MishaX, 26.07.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí