Trochu naivní láska

Trochu naivní láska

Anotace: Tiché přáni pro NIKOHO

Srdce mi krvácí
A duše řve
Chce do nebe tam
Kde dotyky tvé
Pro ni jsou

Kde bolesti není
Jen z lásky chtíč
Kde lásku z dlaní
My budeme pít

Kde mrtvých nebude
Tak jako na zemi
Kde ruce mi pohladíš
Vždy ráno růžemi

Kde věci ztracené
A bolesti odvanou
Kde při zlé ráně
Od přítele stranou
Srdce se bude smát
A tiše skromně milovat
Tvé srdce mé a já to tvé

Tohle nebe najít
A žít v něm staletí
Dřív než pan žal
Rozešle prokletí

Možná již rozeslal.
Autor Liwinka, 26.07.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí