Rok kvůli tobě v slzách

Rok kvůli tobě v slzách

Anotace: Byl to rok, během kterého jsme si byli, sobě tak blízko a přitom neskutečně vzdálení... Ale nikdy! mu nemůžu nic vyčítat, bo si za to můžu jedině sama a on je hrozně hodnej...

Nevím co sama si myslet mám,
jestli Tě opravdu tolik ráda mám...
Sama, bez Tebe to netuším,
chtěla bych dát něco společného našim duším...
Hodně mi na Tobě záleží,
ale to Tobě v hlavě asi neleží...
Když kvůli Tobě noc probrečím,
o tom, že Tě ráda mám se přesvědčím.
Jindy však po Tobě v srdíčku zůstává prázdno,
kdy city k tobě padly až na dno...
Přála bych si abychom se více poznali,
důvěry si mezi sebou dodali...
Rok je doba hrozně dlouhá,
aby to nebyla jen prázdná slova pouhá...
Autor L.ee, 26.07.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká báseň o pocitech, prožívám něco podobného, nějak se v tom máchám, jednou nahoře, jednou dole.

27.07.2006 14:19:00 | Larating

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí