vyhnání z ráje

vyhnání z ráje

Anotace: ach jo, zas ta hrozná anotace,nikdy nevím, co napsat

bájní ptáci sedají kolem tebe
zelená tráva, modré nebe
a ty u studánky sedíš, zpíváš
do rytmu hudby stébly kýváš

a jiný princ sesedlal k tobě
bere tvou ruku, nohu, celou k sobě
a ty ladně souhlasíš,
dosrdce mi nůž zarážíš

běsním, blesky, hromy
začíná pršet, bída a mor
nespím, kopu vám hroby
štíři a zmije vylézají slizce z nor

bájným ptákům hlavy se kácí;
jiný princi, nenávidím: tebe!
hudba se ztrácí a
černá tráva, černá nebe
Autor p. pomerín, 26.07.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi nápad- srovnání s rájem. Hezká pocitová báseň.

27.07.2006 14:17:00 | Larating

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí