Ve vlčích mácích

Ve vlčích mácích

Anotace: Letní toužení...

Chtěla bych tě potkat
pod rozkvetlou strání,
v rudých vlčích mácích,
v jejich vlání, tam,
kde se v trávě ztrácí
tvých stop hlavolam
jako křivolaký poklad.

Chtěla bych tě potkat
v rudých mácích vlčích.
Slzy do očí mi vhání,
když mi srdce bereš ztečí
na travnaté, širé pláni.
Spolu naše ústa mlčí,
nemluví se při líbání...
Autor Hana Trnková, 26.07.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první sloka líbí - druhá nemá soulad ...

27.07.2006 20:25:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí