Brana Ráje

Brana Ráje

Anotace: je to jen sen

Při měsíčním svitu,
když hvězda padá dolů,
sním o tvém polibku
jak rozehřívá,
moje srdce do kroku.
Tvoje doteky co rozproudí
mpu teplou krev,
tvoje přítomnost
co naplňuje mě
a můj oběhový sistém kolabuje,
tvůj pohled mě rozpumpuje
a já nacházím se
před branou ráje.
Autor Héďa2, 26.07.2006
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí