Čas před zrcadlem

Čas před zrcadlem

Anotace: Čas jak opravdu jde.

Svit temné noční oblohy, rány moje nehojí.
Jsi to ty má hvězdo jasná, moje vše a moje spása.
Kdo lečí rány polibkem, kdo provází mě životem.

Vždy když klečím v osamění a zlý život zuby cení,
pomůžeš mě z utrpení, už jen pouhým pohlazením.
Jsi jak maják v pustém moři, jsi oheň který ve mě hoří.
Jsi má duše a mé nic, jedna láska bez hranic.
Autor Cryoman, 27.07.2006
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí