Sázka

Sázka

Anotace: ....smůla ve hře štěstí v lásce....je to opravdu tak?

Opět sázím vše co mám,
hlas,cit,srdce vše klidně dám.
Kostky už vrženy jsou,
jsem spoutaná tou hrou.

Hru co nemá konce,
musí tu být přeci šance.
Jak sama sebe vyhrát zpět,
však na kostce září teček pouze pět.

Opět pláču nad láskou,
to ona je největší životní sázkou.
Já však stále prohrávám své mění,
pláču pro někoho kdo tu se mnou není….
Autor slečna Jůlie, 27.07.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bude líppp:-)

27.07.2006 21:04:00 | grázlík

to Jarynbacin: tak co lepší? x)

27.07.2006 12:36:00 | slečna Jůlie

Mohl bych to kopírovat... Klišé, neladí rým, mimo rytmus. Špatné.

27.07.2006 12:20:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí