Jsi ....

Jsi ....

Anotace: ... zaláskované pusinkové řádky pro milujícího milovaného ... :o)))

Jsi zrcadlo mé touhy šťastně žít
Jsi odraz mého přání lásku mít
Jsi duha na nebi všednosti
Jsi kouzlo smíchu a radosti
Jsi můj vodopád
- má touha lásku dát
Jsi můj oceán
- v dálce Tě postrádám
Jsi mé slunce
-vztahuji k Tobě ruce
Jsi můj nový den
- v osamělé noci milý sen
Jsi můj pocit, když se usmívám
Jsi krůpěj rosy, co v dlaních schovávám
Jsi bezpečí, když mě láska objímá
Jsi vše, co mě v životě zajímá
Jsi můj sen štěstím i smutkem opředen
Jsi má bezesná noc i můj báječný den
Jsi vše co žiju, cítím a jsem ...
Autor Beepat, 12.01.2005
Přečteno 2703x
Tipy 2
Poslední tipující: FETKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (24x)

Komentáře

krásná, krásná, krásná, krásná a hrozně moc miloučká :)

28.04.2008 21:10:00 | FETKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí