Tvoje rty

Tvoje rty

Anotace: ctete a placte

Tvoje rty jsou jako
paprsky slunce
v nekonečné bouři,
hřejivé a tak vášnivé,
pulzující a hledající
mě v nekonečné noci.
Jsou jako záchraný člun
pro tonoucího se v moři,
podrží a spojují mě celou,
neodchází propadají
v touhu velkou.
Jsou jako pramínek vody
v rozpalené oáze
co nenasití tě jeden lok
ale nekonečný tok.
Autor Héďa2, 27.07.2006
Přečteno 930x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to celkem dobré ale "sytý" je snad vyjmenované slovo!

28.07.2006 07:28:00 | Trosečník

Tohle tonutí básník ocení.

27.07.2006 23:54:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí