Jedová šipka z lásky daná !

Jedová šipka z lásky daná !

Anotace: Za temné slunce které pohaslo. Pro tebe K.H

Letí vzduchem slova tvá,
jak zrádná šipka jedová.
Chladný hrot se vedral v kůži.
Srdce tluče nic netuší !

Mozek ví že konec žití s jedem
v žilách vlak rychle chytí.
Tak v poslední chvilinku dává v
šanc tu nejkrásnější vzpomínku.
Bez nejmenšího zaváhání vzpomene
si na šeptání :
MILUJI TĚ BROUČKU MŮJ !
MÁŠ MÉ SRDCE !
JSI JEN MŮJ !

V tom bolest mozek otupí
a záchvat křečí nastoupí.
To letí vzduchem slova tvá
jak další šipka jedová !
Šipka které vdechl směr,
ten kdo mojí lásku měl !
Autor Cryoman, 28.07.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí