Koho mám ráda?

Koho mám ráda?

Anotace: ***

V rohu Tvého pokoje jsem stála,
chvíli se smála, chvíli na flétnu hrála.
Písničku o lásce, štěstí i naději,
Ty ptal ses mě, koho mám raději.

Zda slunce, které hřeje celé dny,
či měsíc vidící naše sny?

Řekla jsem-
Slunce svítí nám do oken,
měsíc však vyhání z nich den,
slunce má oblaka klidná i bouřlivá,
měsíc má hvězdy,
jejich píseň nocí zaznívá.
Slunce mě probouzí a měsíc uspává,
nemohu říci, koho mám nerada.

Mám ráda vítr, čechrá mi vlasy,
mám ráda řeku, máčí mi řasy,
mám ráda červánky, hoří v nich naděje,
mám ráda růži, když na mě se usměje.
Autor nathre, 29.07.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí