Tvůj život jde dál

Tvůj život jde dál

Anotace: Tvůj osud tolikrát si s tebou jen tak hrál... ale i tehdy šel tvůj život dál. Nezahazuj šanci žít, stačí jenom chtít...

Podívej,
ty hvězdy nad tebou,
zkus jít
spolu s nimi tmou,
a možná objevíš,
co bys nečekal,
ať už chceš nebo ne,
tvůj život půjde dál.

Můžeš žít
ve svém snovém světě,
za jednu noc dojít
k jiné planetě.
Tam neexistuje
žádný žal,
tak přej si,
aby tvůj život šel dál.

Zavři oči a představ si,
kolik je kolem krásy,
jdeš mezi hvězdami
a vítr ti
čechrá vlasy,
mizí vše,
čeho ses kdy bál,
a cítíš,
jak tvůj život jde dál.

Podívej,
ty hvězdy nad tebou,
stále jdeš
spolu s nimi tmou,
ta cesta
končí za úsvitu,
putuješ s hvězdami,
ale stále jsi tu.
Je ti smutno,
až brečet bys chtěl,
ať přál sis to nebo ne,
tvůj život vždycky dál šel.

Hvězdy ukazují ti cestu,
ve tmě krásně září,
a cosi zvláštního
zračí se ti ve tváři.
A možná osud
ti mnoho vzal,
ale za všech okolností
šel tvůj život dál.

Tak prober se
a vrať se zpět,
snad postačí ti k životu
tenhle svět.
Možná všechno není,
jak by sis přál,
ale i když nechceš,
tvůj život půjde dál.

Neutíkej s hvězdami
po mléčné dráze,
za život ve snech
se platí draze.
Tak zůstaň tady,
zastav se na chvíli
a nemysli na ty,
kteří ti ublížili,
mysli na toho,
kdo měl tě rád,
když jsi byl na dně,
kdo pomohl ti vstát.

A pak možná postačí ti
k životu tenhle svět,
i kdyby mělo to trvat
tisíce let.
A snad za tu dobu zjistíš,
že osud ti mnoho dal,
a tvůj život stále
půjde dál.
Autor Renatka, 12.07.2004
Přečteno 1314x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí