Kdyby....

Kdyby....

Anotace: všem dívkám a ženám, které to s těmito stránkami myslí dobře

Kdyby to bylo v reálu (nešlo o pouhý přenos signálu), snad bych Tě směl vzít za ruku ....

Podívat se Ti do očí, zda ohníčky v nich poskočí.
Nebo i něžně políbit Tvou líc.
Kdo všechno chce, ten často nemá nic.

Jenže to není v reálu (jde jen o pouhý přenos signálu).

Spleť kabelů a monitoru zář nestačí na to, abych spatřil Tvoji tvář.
Ze svého PC neucítím vůni Tvého těla, software jen těžko pozná, co právě teď bys chtěla.
Pár kilobajtů neukáže, jestli se zrovna červenáš.
A procesor mi nenapoví, co ve svém srdci ukrýváš.
Autor Mourek, 13.01.2005
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To bych ráda věděla, kterou...Líbila se mi, básnička.

03.06.2007 02:59:00 | Liv

Tak tahle mi neměla uniknout.Krucííííš ta je ale dobrá!

30.04.2006 22:34:00 | Navire

Koukám, Mourku, že ses mi nějak proplížil pod nohama...no alespoň si mám kde zalistovat...přečtu si tě celého, myslím, že ti to dlužím ;-)
A tahle je moc hezky napsaná ...asi by to chtělo...no už vím :-)

17.03.2006 15:11:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí