Láska.......;-)

Láska.......;-)

Anotace: už to na mě zase leze

Tvé oči jako křišťál jsou,
jsou a nadosmrti budou,
tak krásně,velké,křišťálové
tak jako náušnice nové.
Tvá ústa jahodou chutnají,
jen když ta má líbají.
Jsi krásná já to vím,
když se zeptáš já ti odpovím.
,,Miluješ mě??"
,,ANO!!"
Autor ronaldo99, 31.07.2006
Přečteno 785x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí