Dálka ....

Dálka ....

Anotace: .............

Tak jako nepřekročíš moře,
jedním krokem nedostaneš se k nejvyšší hoře.
Tak jako se nedotkneš nebe,
tak já se nemůžu dotknout tebe.

Moje srdce stále víc chřadne,
a tvoje láska ke mě čím dál víc chladne.
Jak ji znova zapálit a byýt s tebou dál?
Jen mi řekni,
řekni,kdo mi tě vzal???

Kdo mi tě vzal za sedmero lesů,hor a moří,
copak ti je jedno,že moje srdce pukne a shoří?
Otoč se a vzpomeň si jaké jsme měli plány!
A co z nich zbylo?! Jen hluboké rány!

Těžko s emi dýchá,
už nechci žít.
Těžko se mi dýchá,
když nemůžu tebe mít.
Těžko s emi dýchá,
jdu do jiného světa.
Poslední výdech,
a s láskou je veta.
Autor Janica, 31.07.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí