Pár otázek

Pár otázek

Anotace: Taková blbůstka... malá pětiminutovka o půl jedné ráno :-D... kdo není zamilovaný, stejně to nepochopí...

V očích pláč,
v srdci stesk.
Odešlas, prý
nechceš se plést.

Nechápu.
Snad škodil jsem?
Já myslel že...
To byl jen sen?

Proč vlastně?
Je snad má chyba,
že lásku, ten přelétavý cit,
ve mě si probudila?

Bojíš se?
Máš snad strach?
Že z krásného snu
zbyde jen prach?

Miluješ mě?
Tvé srdce říká ano,
já to vím, mé taky...
Tak proč mi nedáš šanci,
nač mě takhle trápit?

Sníš snad o někom?
O svém krásném princi?
Jen řekni, já v něj proměním se.
Chci u tebe míti šanci!
Autor dark_stuff, 01.08.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné... více slov netřeba.

30.01.2007 10:28:00 | xHakovaA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí