Láska v reversu

Láska v reversu

Anotace: Pro Jáju - osobu která mi po dlouhé době otevřela nejenom oči ale i srdce

Hlavou mi letí čáry světa
míchají se mi s myšlenkami
tvůj obličej v dálce létá
obklopený vzpomínkami

Čas jede si svou dráhu osudu
už nedržím jeho oprátku
dohánět už ho vážně nebudu
život mi začal běžet pozpátku

Zase vidím sluneční svit
který ti prozářil tvář
Chtěl jsem blízko sebe tě mít
A nad hlavou ti zasvítila svatozář

Ten úměv na tvých rtech
když řekl jsem "líbíš se mi"
pro který napsal bych po zdech
"Pro tebe stáhnu nebe k zemi"

Nekonečně dlouhé chvilky štěstí
kdy topil jsem se v očích tvých
kolem běhala spousta ratolestí
a já ti vyprávěl o nocích bezesných
kvůli svému polštáři...

Dala si mi nový života jas
spolu zahnali sme každý stín
a až příjde ten určený čas
budeme se líbat u kopretin
Autor Midnighter, 01.08.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí