Království za koně

Království za koně

Anotace: ...

Soumrak nám po kapkách do vína padá
Večer už svléká si šaty
Milencům vesmír své poklady dává
Laská tak něžně i paty

Sonáta vzdechů pokojem pluje
Na okna rosa svět kreslí
Dva stíny našly už obrazy svoje
Doteky kůží cestu si klestí

V nastalém tichu, nikdo, nic, není
Čas stojí bezradně dál
Tak to je, když jeden okamžik zvěční
‚Království za koně,‘ řekl by král
Autor Jn.s, 02.08.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí