Láska v dešti

Láska v dešti

Anotace: Krátka básnička o všední radosti ze života

Podívej jak déšť tančí po vodě,
Kapky smáčí nám šaty,
Jsou jako slzy, ale pro dnešek jsou to perly.

Tvá tvář je zmáčená,
Já slíbám z ní ty kapky
a noc je tence oděná
a život tak sladký.

V tom dešti spolu tancujem.
To samou láskou, vždyť se milujem!
A náš smích nese se tmou,
kéž bych se mohla rozjet za tebou.
Autor nathre, 02.08.2006
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí