nevíš

nevíš

Anotace: ....kdo jsem ,netušíš jaká je pravda

Ještě mě pálí rty,
kdo mě líbal?
Byl jsi to ty,
znovu osud si se mnou hrál.

Možná,že polibky mé máš,
ale srdce nedostaneš.
Máš dojem ,že mě znáš,
co myslíš...je v mých očích lež?

Říká se oči branou do duše,
ale tu já už nemám.
Vysál jsi ji ze mě jednoduše,
před tebou já jen přetvářku znám.

Ptáš se proč uhýbám,
proč nechci s tebou být.
Polibky pro jiného hlídám,
ne,o tobě,ale o něm budu snít.
Autor slečna Jůlie, 03.08.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí