Lásko, chci Tě

Lásko, chci Tě

Anotace: Tak tahle je pro mýho zajdu, protože ho moc miluju...

Chci tvoji duši, která plane.
Chci tvoje srdce, které hoří.
Snad tvoji duši jiná nedostane.
Snad tvoje srdce pro mě shoří.

Chci tvoje tělo, chci tvoji mysl.
Neb život bez tebe pro mě nemá smysl.
Na oplátku dám ti sebe.
Snad víš, že chci jenom tebe.

Moc mi chybíš, chci být s tebou.
Tak moc, že i těla splynou.
Jak moc miluju tě, ani nevíš.
To si nikdy, nikdy nepředstavíš.

O moje city není nouze.
Tak ráda se poddám tvojí touze.

Miluju Tě lásko...
Autor Jedůfka, 03.08.2006
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí