Venku noc

Venku noc

Anotace: Opět pro mýho zajdu...

Venku noc, měsíc září.
Však vráska se rýsuje na mé tváři.
Koukej se na mě, koukej se dlouho.
Nechci být s tebou jen chvíli pouhou.

Miluj mě pořád, miluj mě dlouho.
Já stále chci být jen tvojí touhou.
Udělám všechno, co chceš.
Jen když do konce života se mnou zůstaneš.

Já vždycky budu tvou, neb láska je toho příčinou...
Autor Jedůfka, 03.08.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí