Ranní pocitovka

Ranní pocitovka

Anotace: Po ránu v koupelně, dobře už je, jen se občas zasteskne.

Víš, že ani nemám zdání,
co je dneska za den,
bloudím světem bez uznání,
na srdci mám kamen.

Víš, že ani nemám zdání,
kolik, že je hodin,
slzy smutek nezahání
a dál si světem chodím.

Víš, že ani nemám zdání,
co je štěstí na zemi,
myslím na Tě bez přestání,
lásko prosím vrať se mi.
Autor grázlík, 03.08.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já myslela, že už je líp! M.T.

03.08.2006 13:53:00 | janewe

smutné... chjo

03.08.2006 07:17:00 | Popelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí