Konec?Ne!

Konec?Ne!

Anotace: .

Když dálky jsou tak nekonečný, když nevím kudy kam,
Čas bez tebe jsou doby věčný, chci však vědět, že tě mám.
Rychlý odjezd narušil to krásný setkání,
Nikdo z nás však netušil, jak strašné je čekání.
Den za dnem chci býti s tebou, každým dnem já cítím nůž.
Já čekám na tu chvíli ve dvou, chci ji, ale už!
Bez krásného rozloučení, bez nádherných slov;
Byli jsme my odloučeni, tohle je však na mě moc.
Co když se já vrátím tam, do těch známých míst.
Ty však budeš někde dál;kde, to si nejsi jist.
Drží mě však víra, že moje naděje;
Poslední neumírá a nic se neděje.
Nemůžu se dočkat dne, kdy tebe zase spatřím;
Té chvíle kdy my spolu jsme a já vím že ti patřím.
Tyhle chvíle nejkrásnější nejdou popsat slovy
Je to místo pro mě zdejší, kde máme svoje bohy.
Chci být s tebou v obětí, chci spatřit tvou tvář.
O světě nemám ponětí když uctívám tvou zář.
Až zas přijde chvíle, kdy se zase střetnem,
Já ujdu klidně míle, ty jsi pro mě světlem.
Nechci aby skončilo, to vše, co bylo krásné
Chci aby se věřilo, že ne všechno zhasne.
Autor Helvinka, 03.08.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí