...

...

Anotace: these words are my own

Nikdy bych nevěřil,
že bych to přežil
to první oslovení
určitě snadné není.

Ale ten pocit,
když řekl sem ti ty tři slova
nic mě už nikdy nezastaví
já řeknu ti je znova.

Jsme recept na lásku,
podle kterého všichni vaří
troška touhy, lásky, chtíče, něžnosti
měj tyhle ingredience
a všechno se daří.

Do srdce jsi mi zabodla svůj amorův šíp
bez tebe to nejsem já
mě s tebou jde všechno líp.

Jsi alfou a omegou mého světa
jsi anděl co mi nad hlavou létá
znám každý záhyb a dráždivé místo tvého těla
dřív jsem nevěděl,
že si ta melodie,
která mi v uších už dávno zněla.
Autor nicolas, 14.01.2005
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí