Vzdušné zámky

Vzdušné zámky

Anotace: ***

Byla to na začátku.
Držel´s mě kolem ramen,
a sliboval,
že s něžnostmi nepřestanem.
Že bude pořád všechno láskou kvést
a já si nepřipouštěla,
že by ses mohl splést.

Čas popošel
a na cestě dál jsou první kamínky.
Do očí mě zpětně řežou vzpomínky.
Říkám, že studíš,
když češeš mi teď vlasy.
Průvan z tvých slov zavane -
- nestěžuj si !
Sama dál stavím bez malty a pevné cihly,
vzdušné zámky, kde se snadno bydlí.
Autor melebele, 03.08.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná básnička..
Díky moc za Tvůj komentář...

30.08.2006 09:13:00 | Barčík

Celkem slušně napsané,sem tam malinko klišé,chybí mi trochu zvukomalebnosti,ale jinak ses s věčným tématem poprala dobře...

03.08.2006 17:33:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí