co znamena milovat??

co znamena milovat??

Anotace: laska je takova jaka je...

Milovat znamená být, milovat znamená žít.
Láska znamená nebe, v lásce má každý kus sebe.
Zklamat se znamená zničit své iluze, zklamání znamená cítit se uboze..
Zhrzené srdce bolí víc než cokoli, zhrzená srdce jsou na duši mozoly...
Autor Natalie Kolářová, 14.01.2005
Přečteno 817x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí