Vzpomínková

Vzpomínková

Anotace: Srdce si postesklo, snad jenom na chvíli, možná ho zachrání jen křídla motýlí.

Potkala jsem Tě, je to už dávno,
vzal si mi ruku do dlaní
a pomohl nést tašku.

Naše oči se střetly
a z úst sama plynula slova,
tak nějak rychleji.

Asi jsme prostě měli smůlu,
že nás vždycky vyrušil telefon,
když mělo k něčemu důležitému dojít.

Teď stojím na rozcestí a čekám,
že mi třeba zazvoní a
na jeho druhým konci uslyším Tvůj hlas.

Však všude kolem ticho,
prázdné dlaně
a Ty dávno líbáš jinou tvář.

Vzpomínám lásko..
Autor grázlík, 03.08.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí