Pod balkonem

Pod balkonem

Anotace: Ta dívka opět mi nedá spát. Co říct víc? Snad bude mě milovat!

Venku se smráká,
zima a chlad.
Světlo mě láká,
té tmy protiklad.

Pod tvým balkonem
já hledám útěchu.
Tak vykoukni nahonem,
rodičům z doslechu.

Chtěl bych ti říct,
jak moc tě mám rád.
Snažím se naznačit,
že nechci být kamarád.

Tohle mi nestačí,
Chtěl bych být víc.
Mě prostě mrzačí
sám hledět na měsíc.

Ty taky jsi sama,
tak dej si říct.
Poleťme jen my dva
společně lásce vstříc.

Ty trápíš se
a je to znát.
Píšu ti v dopise:
Já mám tě rád!
Autor dark_stuff, 03.08.2006
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak nestůj pod oknem a běž blíž tvá láska zná tvůj chtíč.

03.08.2006 23:35:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí