Chcípni lásko

Chcípni lásko

Anotace: ***

Jedno jaro v Praze se to stalo, mé srdce se bláznivě zamilovalo.
Láska byla ke mně krutá, jak loňská zima nepřezutá.
Ten cit už nechci mít, už tě nikdy nechci políbit.
Nechci vrátit zpátky časy, vášnivý chvíle a dlouhý vlasy.

Láska byla nezbytně krátká, venku na tebe čeká oprátka.
Šanci už ti nedám třetí, to radši sama zůstanu nadosmrti.
Chcípni lásko ukrutná, nejsi pro mě svébytná.
Nejsi pro mě žádoucí, tvoje hvězda zapadá po noci.

Byly doby našich dní, tvé minuty jsou poslední.
Chcípni rychle, sladce - dlouze, už nikdy nepoddám se tvojí touze.
Spi hořce, trpce sám, teď ke kříži tě přikovám.
Léta plynou, srdce buší, tvoje smrt ti sladce sluší.

Tvůj úsměv vždycky oplácím, svou hrdost nikdy neztrácím.
Nikdy mi už nevolej, já pro tebe nejsem nej.
Chceš mě vidět zas a znovu, to radši sáhni po alkoholu.
Nikdy mě již nespatříš, už za tebou bouchla mříž.

Řeknu tady, zalžu tam, že ty nespíš nikdy sám.
Však místo ženy, o které sníš, jen s plyšákama stále spíš.
Až tě mládí opustí, nepropadej hlouposti.
Vždy zůstaneš sám a sám, možná ti jen slůvko dám.
Autor Jedůfka, 04.08.2006
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc,asi proto,že se to stává...

04.08.2006 14:50:00 | Danina~2

hustý? myslím, že naprosto výstižný.... :o)

04.08.2006 11:09:00 | Jedůfka

Hustý... :)

04.08.2006 09:20:00 | sapho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí