Ledové srdce...

Ledové srdce...

Anotace: Nejlíp se píše když vás bolí srdce...a mě bolelo....

Vidíš to listí, jak mění barvu?
Vidíš tu kapku, jak padá dolů?
Cítíš tu něhu tam uvnitř srdce?
Leží tam jako my na té dece.

Cítíš ten vítr, jak rychle se mění?
Tak jako naše porozumění.
Podívej na růži, jak rychle uvadá
stejně tak tvá touha na mne upadá.

Vnímáš ten dotek ledových vloček?
Je to jak střet našich toužících oček.
Vidíš tam nahoře ten kousek nebe?
Tak moc chci být tam vedle tebe.

Tak jak touží hvězdy po nekonečné noci,
tak chci tě mít já ve své moci.
Chci být jen s tebou a nikam už nejít
chci velkou lásku v tvém ledovém srdci najít.
Autor ni_ki, 04.08.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě by to chtělo pohrát si se slovíčky
v jiném pořadí a občas rým doladit

04.08.2006 08:23:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí