Budu...

Budu...

Anotace: ***

Chtěla bych mít křídla...
být volná jako pták,
Chtěla bych být orlem...
a vznést se do oblak,
Chtěla bych být řekou...
utíkat po stráních,
Chtěla bych být rybkou...
co nic jí nebrání,
Chtěla bych být moucha...
ty pavouk co mne chytí,
Chtěla bych být na louce...
rozkvetlé kvítí,
Chtěla bych být přístavem...
kde zakotví tvá loď,
No tak už se nebraň a ke mne pojď.

Budu tvá hvězda, slunce i oblaka,
budu vůně květin, co tě přiláká,
budu tvé Vše, co budeš si jen přát,
a za to mi stačí, abys mne měl rád.
Autor nathre, 04.08.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí