pojďme bojovat

pojďme bojovat

Anotace: ...

Dnes zdál se mi krásny sen,
že s tebou strávil jsem celý den,
tehdy patřili jsme jen sobě,
nehledě na času a roční době,
já cítil se jako v nebi,
že by to bylo tebou, že by?

Nevíš proč se mi o tom jen sní?
Jsi to ty, kdo zná k tomu řešení,
kdo má klíč od zámku,
kdo může rozpoutat válku,
nekonečnou bitvu dnem i nocí,
dvou těl a dvou srdcí,
Autor lolin, 04.08.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí