Bouře!(citů)

Bouře!(citů)

Anotace: Stejně jako bouře na obloze se odehrává i bouře v mé mysli…

Bouře!(citů)

Vítr se zvedá, listí tetelí.
Už nikdy neřeknu Ti lásko, nanejvíc příteli.
Mraky se ženou, zakrývají oblohu.
Chci za Tebou. Jít však nemohu.

Dešťové kapky padají na parapet.
Už nedám Ti šanci. Nevrátím se zpět.
Čekám, kdy první blesk udeří.
Zradil si bezcitný lháři.

Temné je nebe, blesky burácí.
Tvé srdce to mé naposledy ztrácí.
Prudký blesk do stromu vrazil.
Vše, co se dalo si zkazil.

Do pokoje vklouzla pronikavá záře.
Snad se každá vzpomínka na Tebe smaže.
Zazněl hrom hlasitý a silný.
Nezměníš se, zůstaneš stejný.

Vidím, slyším hromy, blesky.
Jak dlouho ještě vydržím než umřu stesky?
Utichla bouře, zbyl jen čistý vzduch.
Holka už se netrap a z hlavy ho pust!
Autor wenuse, 04.08.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to hrozně moc hezký, jen oprav chybky. Jinak 100%

04.08.2006 12:59:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí