Krásné je....

Krásné je....

Anotace: Co je krásné?

Krásné je to naše snění,
které se nám často mění,
mnohdy chudě umírá,
jindy se zas usmívá.
Krásné je to co už není,
naše dětství vrásky změní
a člověk vtěsná informace
a pak začne úsměv ztrácet.
Krásné je to naše žití,
když slunce na nás teple svítí
a světlo něžně prokukuje,
skrz oblaka vítr duje.
Krásná je ta naše doba,
kdy radost někdy střídá zloba,
ale pravé zlo nás vždycky míjí,
proč se zlobit, jsme tu chvíli.
Krásná jsi jak moje snění,
které čeká probuzení,
polibkem a přitulením,
když se do Tě náhle vtělím.
Autor Ďábel sám, 04.08.2006
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...a co třeba, začít se smát, milióóón hloupostí udělat, sousedům zvonit na zvonek - přece by jsi utek´... :-)))

04.08.2006 18:51:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí